Nog 5 weken – olympische spelen

Nog vijf weken! Deze week vertel ik onder andere over wat ik zo leuk vind aan de olympische spelen en over de laatste loodjes bij de controle van de drukproef.

Ik wens je veel kijkplezier en een hele mooie week!

https://youtu.be/42FaqdPtreg

PS 1. In mijn boek ‘Voor onze dochters’ zoek ik naar de waarheid achter vrouwenonderdrukking in onze biologische en culturele evolutie. Op zoek naar de motieven van deze misdaad tegen het vrouwelijke deel van de mensheid ontdek ik hoe wij echt mens zijn geworden en hoe we vrouwenonderdrukking het beste kunnen bestrijden.

PS 2. Jij kunt een gesigneerd exemplaar van ‘Voor onze dochters’ in haar unieke eerste druk bestellen via www.monikabankert.com. Uit de bestellingen tot en met 14 augustus worden door loting 5 gelukkigen getrokken die 2 toegangskaartjes krijgen voor de bijzondere boekpresentatie op 12 september.

#nieuwboek#olympischespelen#speelsemens#wearefamily#monikabankert#vooronzedochters#boekpresentatie#menselijkewereld#vrouwenonderdrukking#vrouwelijkleiderschap#boekcorrectie#johankrottje#vormgeving#esthersnel