Nog 6 weken – 3 interessante boeken

Vandaag heb ik aflevering 8 van de vlogserie ‘Nog 13 weken’ gepost. Over 6 weken komt mijn boek ‘Voor onze dochters’ uit en iedere week praat ik je bij over hoe het gaat in dit spannende proces.

Deze week vertel ik over drie boeken die ik in mijn vakantie heb gelezen. Stuk voor stuk aanraders. Ze zijn geschreven door drie fantastische vrouwen en dit jaar uitgekomen. Deze boeken bewijzen waarom mijn boek zo ontzettend belangrijk is. Juist nu. Voor de toekomst van ons allen, en voor onze dochters.

Ik wens je veel kijkplezier bij deze ‘boekenaflevering’ en tot volgende week!

PS 1. In mijn boek ‘Voor onze dochters’ zoek ik naar de waarheid achter vrouwenonderdrukking in onze biologische en culturele evolutie. Op zoek naar de motieven van deze misdaad tegen het vrouwelijke deel van de mensheid ontdek ik hoe wij echt mens zijn geworden en hoe we vrouwenonderdrukking het beste kunnen bestrijden.

PS 2. Jij kunt een gesigneerd exemplaar van ‘Voor onze dochters’ in haar unieke eerste druk bestellen via www.monikabankert.com. Uit de bestellingen tot en met 14 augustus worden door loting 5 gelukkigen getrokken die 2 toegangskaartjes krijgen voor de bijzondere boekpresentatie op 12 september.

PS 3. Mijn excuses voor het misschien niet goed uitspreken van namen van titels, personages en schrijfsters in dit filmpje.

#nieuwboek #boekeninspiratie #vooronzedochters #boekpresentatie #menselijkewereld #vrouwenonderdrukking #vrouwelijkleiderschap #deheksvanlimbricht #susansmit #ikgaleven #lalegul #levenskracht #nienkestoop