Toekomstvisie over rol accountants staat online

Gisteravond zag ik dat mijn visie voor de toekomst van accountantsberoep op overheid.nl is opgenomen. Yes! Samen met 41  bijdragen van andere accountants, accountantsorganisaties en belanghebbenden zal mijn verhaal inspiratie geven aan de commissie die met wijsheid de minister van Financiën moet adviseren over het voor de mensheid belangrijke (en zeer oude) beroep van accountant. 

Mijn eerste publicatie voortvloeiende uit mijn nieuwe passie ‘schrijven’ en dit is best spannend. Hoe mooi dat 1) deze eerste publicatie over mijn oorspronkelijke vak gaat en 2) ik de kennis uit mijn onderzoek naar de mensheid heb kunnen gebruiken bij de vormgeving van mijn toekomstvisie over ‘het’ beroep. 

 Via de onderstaande link kunnen jullie de pdf ‘Accountant – helper van het steentijdgroepje 2.0’ downloaden. Veel leesplezier!

https://www.internetconsultatie.nl/commissietoekomstaccountancysector/reactie/5de1de1c-e3f9-4096-aaa8-13b85b5a90bc