Nog 8 weken – vakantie! bericht van 18 juli 2021

Op 18 juli heb ik de 6de aflevering van de vlogserie ‘Nog 13 weken’ op mijn youtube kanaal gepost. Iets later op de website vanwege technische redenen.

Op 18 juli was het nog 8 weken tot de publicatie van mijn boek! De drukte van de week daarvoor zette zich nog voort in de week van 12 tot en met 18 juli met de tweede controle van de drukproef, het bijwerken van mijn administratie en e-mail, en het organiseren van alles wat out-of-control was geraakt zodat ik in de ochtend van 18 juli met een opgeruimd huis en hoofd op vakantie kon gaan.

Daar was ik zo aan toe! Na een reisdag zijn we eerst even gaan eten in het naburige stadje Uzès. Een lekker kort filmpje dit keer.

PS Via www.monikabankert.com kun je alvast jouw gesigneerde exemplaar van ‘Voor onze dochters’ bestellen. Daarmee maak je kans op 2 kaarten voor de bijzondere boekpresentatie op 12 september.